Ik-Ver-Tel-Mee

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)


Ik-Ver-Tel-Mee

 
Betreft    Video-kiosk met camera en telefoonhoorn, met een draadloze verbinding naar één of meer presentatie-schermen
Opdrachtgever    De Beuk Organisatieadvies
Duur    3 mnd
Onderdelen    Panel-PC met aanraakscherm, netwerk-camera, vandaalbestendige telefoonhoorn, router voor draadloze verbinding naar een 42" presentatie-scherm.
Beschrijving    De videokiosk heeft een netwerk-camera met groothoeklens (merk Axis), een vandaalbestendige telefoonhoorn met automatische volumeregeling, een "panel PC" met aanraakscherm en een router voor draadloze verbinding naar één of meer presentatie-units. Elke presentatie-unit heeft een 42" plasma-scherm met HDMI interface op een verrijdbare standaard. De videokiosk neemt de video's op in de M-JPEG codec (Motion JPEG), om de video's later (zonder decodeer-slag) te kunnen bewerken en monteren. Tijdens de sessie worden de opgenomen video's draadloos overgezonden naar de presentatie-eenheid (of eenheden) om aan een groter publiek te kunnen tonen. Als extra is er een mogelijkheid tot filteren en/of classificeren van de opgenomen video's via een notebook of een externe PC.
 


Een ingenieur test de video-console in de werkplaats na montage
 


Getekende impressie van de onderdelen van het project (gebruikt in de ontwerp-fase)
 


"Beter goed gejat dan slecht bedacht", zullen de ontwikkelaars van deze imitatie hebben gedacht: het technisch ontwerp is gekopieerd van onze zuil en het draait een kopie van onze programmatuur (zonder licentie, uiteraard)

[Ga naar het begin van de pagina]