Exhibit "De Hoep"

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)


Exhibit "De Hoep"

 
Betreft    Informatiecentrum PWN in Castricum met verscheidene objecten (o.a. 'fruitautomaat', 'drinkwaterautomaat', 'sprekend duinlandschap', vitrines, enz.)
Opdrachtgever    PWB / PWN
Duur    1 mnd
Onderdelen    Ontwikkeling en implementatie van besturingselektronica, software, druktoetsen en hendel, LCD weergave, MP3 geluidsweergave, bonnenprinter, licht-show, etc.
Beschrijving    In verscheidene objecten hebben wij een programmeerbare MP3-speler gebruikt van eigen ontwerp. Deze MP3-speler ondersteunt standaard Compact Flash cards zodat de audio-fragmenten eenvoudig kunnen worden gewisseld. Tevens kan de speler direct reageren op schakelaars en ook andere elektronica aansturen; een besturingsprogramma in de MP3-speler stuurt het geheel aan.

Zo reageert, bijvoorbeeld, bij de "zout water-niveau" demonstratie, de MP3-speler op twee micro-switches die op de achterkant van de constructie zijn gemonteerd. In object "Zandpraatjes" zijn standaard schakelaars aan de MP3-speler gekoppeld, maar tegelijkertijd stuurt de MP3-speler (naast audio) ook de halogeen verlichting in het object aan.

Het object "drinkwaterautomaat" beschikt over een bonnenprinter en een 2-regelig LCD waarop reacties op de keuzes van de gebruiker komen te staan.
 


Vitrines, belicht met hoogvermogen LEDs
 


"Fruitautomaat"
 


Zandpraatjes
 


Pompen of verzilten (zout water-niveau)
 


Pompen of verzilten, de constructie (achter het paneel)
 


Drinkwaterautomaat
 


Looplicht (6-kanaals "chaser")
 


Industriële trackball
 


Entrée van het informatiecentrum "De Hoep"

[Ga naar het begin van de pagina]