Draadloze Relaismodule

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)


Dit product wordt geproduceerd in de EU

Draadloze Relaismodule

 
Bestelknop

Voor aanvraag van een offerte of voor technische informatie, kunt u contact met ons opnemen. Voor een bezoek aan ons kantoor, zie de informatiepagina voor ons adres.

Deze “Draadloze Relais-Interface” wordt gekoppeld met een Batterijloze Draadloze Paddenstoelknop. Bij het indrukken van de knop sluit de module een relaiscontact voor een tijdspanne van 1 tot 9 seconden. Het relaiscontact is een mechanisch contact (potentieel-vrij).

Opmerking: deze interface is alleen compatibel met de H0736* modellen batterijloze draadloze knoppen.

De Relaismodule heeft een USB C connector voor 5 V voeding. Een USB voeding of powerbank is geschikt om de module te voeden. De module gebruikt de USB-poort niet voor besturing of programmering.

CE- & FCC-conform
../

Eigenschappen

De Relais-Interface wordt gekoppeld met één enkele draadloze knop. Deze koppelingsstap is een eenvoudige procedure. De relaismodule reageert alleen op druk op de knop van de knop waarmee deze is gekoppeld. Meerdere relaisinterfaces kunnen worden gekoppeld aan één enkele draadloze knop, maar een relaisinterface kan niet worden gekoppeld aan meerdere knoppen.

Met een draaischakelaar kunt u de tijdsduur instellen dat het relais geactiveerd blijft, na ontvangst van een signaal van een draadloze knop. De vertraging is in seconden en kan worden ingesteld op 1 tot 9 seconden.

Door de draaischakelaar op 0 (nul) te zetten, blijft het relais geactiveerd totdat de draadloze knop nogmaals wordt ingedrukt. Dat wil zeggen dat een eerste druk (op de draadloze knop) het contact maakt totdat een tweede druk het contact verbreekt.

De Relais-Interface kan op een drager (bijv. basisplaat van een behuizing) worden gemonteerd met behulp van de vier montagegaten van 3.2 mm, of met dubbelzijdige schuimtape.

Specificaties

Afmetingen   62×30 mm, maximum hoogte: 14,5 mm.
Montage   Vier bevestigingsgaten Ø 3,2 mm.
Bedrijfstemperatuur   -25 °C tot +70 °C.
Luchtvochtigheid   5% tot 95%, niet condenserend.
Voedingsspanning   5V DC, voeding via de USB connector; 30 mA in rust, 60 mA bij ingeschakeld relais.
Schakelvertraging   30 ms maximaal, 15 ms gemiddeld.
Relais-contact   250 VAC / 30 VDC, 3 A continu / 5 A piek.
Layout of the Relay Interface

Accessoires en varianten

Batterijloze Draadloze Paddenstoelknop
Batterijloze Draadloze Paddenstoelknop

Downloads

Draadloze Relaismodule: Specificaties
  Algemeen           PDF-bestand