USB Modules

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)


Dit product wordt geproduceerd in de EU

USB Modules

 

Er is op dat moment slechts één module beschikbaar. Meer modules zijn in ontwikkeling. De modules worden via USB op een PC of werkstation aangesloten en zijn compatibel met Microsoft Windows, Apple macOS, Linux en Android (de configuratiesoftware vereist Windows, macOS of Linux). Extra tools en software-ontwikkelkits (SDK) voor integratie van de modules met uw software zijn ook beschikbaar.

Input-module (USB HID-klasse)

Input-module (USB HID-klasse)

Met deze module kunt u een schakelaar of een sensoruitgang op uw PC of werkstation detecteren, op een manier alsof een toets op het toetsenbord is ingedrukt (of losgelaten).

Optioneel kan een LED worden aangesloten op de tweede kroonsteen, om de huidige status van de module aan te geven of om feedback te geven over de activiteit.

(meer informatie…)

Key Configurator hulpprogramma

Key Configurator hulpprogramma

Het hulpprogramma Key Configurator ondersteunt de modules met een “invoer”-functie (evenals onze USB Dome-knoppen, drukknoppen en Wireless Dome-knoppen). U gebruikt het om de toetscode (of reeks van toetsaanslagen) voor een module en verschillende andere opties te configureren.

(meer informatie…)

Draadloze Relaismodule

Draadloze Relaismodule

Met deze module bedient u een relais via ofwel een “Batterijloze Draadloze Paddenstoelknop”, ofwel een USB-verbinding.

(more…)