Applicaties (programmatuur)

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)


Applicaties (programmatuur)

 
logo Termite Termite - een eenvoudige RS232 terminal voor Microsoft Windows
Freeware Termite is een RS232 terminal die uiterst eenvoudig is te configureren en te gebruiken.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo PaletteMaker PaletteMaker - optimale paletten
PaletteMaker is een professioneel en geavanceerd hulpmiddel om optimale paletten samen te stellen voor een serie van RGB-afbeeldingen.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo RCS Browser RCS Browser - een grafisch interface voor GNU RCS
Freeware RCS Browser is een “front-end” voor het Revision Control System (versiebeheer). Voor mensen die in een team aan een project werken, zijn er inmiddels betere alternatieven dan RCS, maar RCS is nog steeds een prima systeem voor iemand die alleen aan een project werkt. RCS Browser richt zich op dit lokale gebruik.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo SYLT Editor De SYLT Editor - synchroniseer (song-)tekst op muziek
Freeware De SYLT Editor is een klein programma om zgn. "SYLT frames" toe te voegen aan een MP3 track. Een SYLT frame bevat tekst (bijv. de tekst van een lied) met tijdcodes. De SYLT Editor is beschikbaar voor Microsoft Windows en Linux.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo DOS-programmatuur SvnRev - een programmeurs-hulpmiddel voor Subversion en CVS/RCS
Open source SvnRev is klein programma dat het huidige revisie-nummer (of: versienummer) van een project schrijft in een aparte C/C++ "header file" of een Java "package file". SvnRev is specifiek ontwikkeld voor programmeurs die het Subversion systeem voor broncode-beheer gebruiken, maar het kan ook worden gebruikt in combinatie met CVS of RCS.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo overige programmatuur Spool - verstuur bestanden direct naar een Windows printer
Freeware Spool is programma dat vanaf de opdrachtregel een bestand naar een printer verstuurd zonder tussenkomst van de printer-driver. Het doel is om een "rauw" bestand, zoals bijvoorbeeld gemaakt door een Windows programma dat naar een bestand print, af te drukken.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo overige programmatuur REGDRV - installeren van drivers onder Windows NT/2000/XP/Vista
Freeware Systeemdrivers onder Microsoft Windows NT/2000/XP/Vista moeten op een specifieke wijze in het systeem worden geregistreerd. Dit hulpprogramma verzorgt dit. Het ZIP-bestand bevat een "readme.txt" met instructies (Engelstalig).
      Recente update: de utility is nu compatible met Windows Vista, doordat een "code-certificaat" is bijgevoegd en de opties voor extra applicate-privileges zijn toegevoegd in het "manifest" voor de applicatie.
logo overige programmatuur Palette Spy - het systeempalet zichtbaar maken
Freeware Dit hulpmiddel toont het huidige systeempalet onder Microsoft Windows. Wanneer u het programma draait onder Microsoft Windows 9x/ME, toont het ook de "mapping" van het actieve logisch palet op het systeempalet.